World Open 4. hely a magyar bajnoktól

Ezen a hétvégén ismét több WDSF Open versenyt rendeznek, az első nagyon jó eredmény már pénteken megszületett Olaszországban: a Silvestri, Váradi kettős World Openen táncolt döntőben. Nem maradtak érem nélkül a táncosaink ezen a hétvégén, két ezüstérem született Macedóniában.

Olaszországban, Pomeziában a Latin World Openen a 98 fős mezőnyben a világranglista 16. helyén álló Andrea Silvestri és Váradi Martina bejutott a döntőbe és egy nagyon szoros versenyben a dobogóról éppen csak lemaradva a 4. helyet szerezték meg. Nagymihály Balázs és Szalai Ágnes a 35-37. helyen végzett. A versenyt a világbajnoki ezüstérmes Armen Tsaturyan, Svetlana Gudyno páros nyerte meg.

Macedóniában, Szkopjéban a Standard Openen a 8 fős mezőnyben Urbán Tamás és Répás Szilvia a döntőbe jutott és ezüstérmet szerzett. A Latin Openen a 18 induló között az Urbán, Répás páros középdöntőbe jutott és a 10. helyen végzett.

Az Ifjúsági Standard Openen a 9 fős mezőnyben a junior korú Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezték meg. A Szalai, Balla kettős a vasárnapi Junior II. Standard Openen a 12 párost felvonultató mezőnyben bejutott a döntőbe és a dobogóra is felállhatott, ezüstérmet szereztek. A Junior II. Latin Openen 15 páros indult, itt is döntőbe jutott a magyar duó, a 6. helyen végeztek.

(Forrás: WDSF)