WDSF Openek: World Open 5. hely Kínában

Ezen a hétvégén is több WDSF Opent rendeztek, szombaton Csehországban egy fiatal magyar kettős lépett parkettre, míg vasárnap Csehországban és Kínában volt magyar induló.

Kínában, Shenzenben a Latin World Openen 57 páros indult, a hétszeres magyar bajnok Andrea Silvestri és Váradi Martina bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg az erős mezőnyben.

Csehországban, Olmützben szombaton a Junior I. Latin Openen a 18 fős mezőnyben Urbán István és Urbán Lilla bejutott a középdöntőbe és a 10. helyet szerezte meg. A páros a Junior I. Standard Openen a 18 fős mezőnyben a 13. helyen végzett.

A cseh városban vasárnap az International Standard Openen a 34 fős mezőnyben Vigh András és Hornyák Zsófia a 29. helyen zárt.

A Latin International Openen a 33 induló között egy magyar duó volt, Király Márk és Lissák Laura a 26-27. lett. Ebben a versenyszámban az osztrák színekben versenyző Sebesi Hunor Jaroslava Huberrel a középdöntőben a 10-11., a szintén osztrák színekben induló Jüttner András Renata Smidovával az elődöntőben a 21. helyen végzett.

Az Ifjúsági Latin Openen a 27 fős mezőnyben Csorba Máté és Haddad Sabrina bejutott a döntőbe és a 7. helyet szerezte meg. A Csorba, Haddad páros az Ifjúsági Standard Openen a 30 fős mezőnyben  az elődöntőben a 23-24. helyen zárt.

(Forrás: WDSF)