WDSF Openek: négy érem a hétvégén

A hétvégén Szlovákiában, Kassán és Romániában, Bukarestben versenyeztek magyar párosok, a két versenyen egy arany, egy ezüst és két bronzérem született.

Kassán az International Latin Open 36 fős mezőnyében a középdöntőben Budai Attila és Kecsedi Rebeka a 9., Bánáti Marcell és Szendrei Csilla a 10-11. helyet szerezte meg. Az elődöntőben Pilka Zoltán és Kiss Beatrix, valamint Török Tamás és Gyurkovits Éva a 18-19., Raul Szabolcs János és Markó Margit Virág a 20. helyen végzett. Jankovics Attila és Szilvágyi Alexndra a 28. helyen zárt.

Az International Standard Openen a 36 fős mezőnyben Rónyai Zoltán és Busa Dóra a középdöntőben a 11. helyet szerezte meg. Az elődöntőben Szalai Dénes és Balla Petra a 15. helyen végzett. Kővágó Dávid és Kertész Laura a 27. lett.

Az Ifjúsági Latin Open 27 fős mezőnyében Antal Krisztián és Horváth Flóra Kamilla a 9., Havas Márk és Farkas Gréta a 11. helyet szerezte meg a középdöntőben. Az elődöntőben Szarka Ágoston Szilárd és Bajáky Zsanna a 18., Oltai Dániel és Gazdik Szófia a 21-22. helyen végzett.

A Senior I. Latin Openen 5 páros indult, Tóth Árpád és Kelemen Erika megnyerte a versenyt.

A Senior II. Latin Open 17 fős mezőnyében Kiss Mihály és Nagy Noémi bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett egy szlovák és egy portugál duó mögött. Gáspár István és Gáspárné Szilágyi Szilvia a 16. lett az elődöntőben.

A Senior III. Standard Openen a 15 fős mezőnyben Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe és ott az 5. helyet szerezték meg. Molnár György és Molnárné Varga Irén az elődöntőben a 14. lett.

Bukarestben a Standard World Openen 40 páros indult, Szőts Dávid és Cseke Krisztina az elődöntőben a 15. helyen végzett.

Az Ifjúsági Latin Open 24 fős mezőnyében Tóth István Aramisz és Lilly Cantineau bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy moldáv kettős mögött.

Az Ifjúsági Standard Openen a 19 fős mezőnyben Szőts Dávid és Cseke Krisztina bejutott a döntőbe és bronzérmes lett egy román és egy moldáv páros mögött.

Szlovákiában Szűcs Simon, Romániában Tóth István pontozott.

(Forrás: WDSF)