WDSF Openek: ezüstérem Olaszországban

Olaszországban, Bassano del Grappa és Oroszországban Moszkva adott otthont a hétvégén WDSF Open versenynek. Magyar párosok Olaszországban indultak, egy ezüstérem mellett több középdöntős és elődöntős helyezés is született. 

Szombaton a Latin Rising Star versenyben 57 páros indult, Kaszás Richárd és Foteini Pangea bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett.

Az International Standard Open 55 fős mezőnyében Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka bejutott a középdöntőbe és ott a 8. helyen végzett. Petar Marjanovic és Kuti Kamilla a 33. lett.

Az Ifjúsági Latin Openen a 30 fős mezőnyben három magyar páros lépett parkettre. Szőts Dániel és Egresi Melinda Beatrix bejutott a döntőbe és a 4. helyen végeztek. Szalai Dénes és Balla Petra a 11., Szabó Ádám és Kaszás Orsolya a 12. helyet szerezte meg a középdöntőben.

A Junior II. Standard Open 12 indulója között Biri Gábor és Nagy Fruzsina a 8. helyen zárt.

A Senior III. Standard Openen a 76 fős mezőnyben Kránicz József és Dobó Erika az elődöntőben a 15-16. helyen végzett holtversenyben egy olasz párossal.

Vasárnap a Latin International Openen 72 páros indult, Kaszás Richárd és Foteini Pangea elődöntőbe jutott és a 21. helyet szerezte meg.

Az Ifjúsági Standard Open 27 fős mezőnyében Szalai Dénes és Balla Petra a döntőről éppen lemaradva a 8. helyen végzett.

A Junior II. Latin Openen a 27 fős mezőnyben Biri Gábor és Nagy Fruzsina középdöntős volt, a 8. helyen zártak.

A Standard Rising Star versenyben 46 páros indult, Petar Marjanovic és Kuti Kamilla az elődöntőről éppen lemaradva a 25-26. helyen végzett holtversenyben egy olasz párossal.

A versenyen Sándor Zoltán és Tóth István pontoz.

(Forrás: WDSF)