WDSF Openek: érmek Temesvárról

Romániában, Temesváron rendeztek a hétvégén WDSF Opent, amelyen a magyar párosok egy arany és két bronzérmet szereztek.

Az International Latin Open 39 fős mezőnyében Miha Zerjav és Karcagi Laura bejutott a döntőbe, ahol a 4. helyet szerezték meg. Kovács Péter Benedek és Vida Kamilla a 27., Török Tamás és Gyurkovits Éva a 31-33., Molnár Ákos és Prozlik Melinda Lenke a 35-39. helyen zárt.

Az International Standard Openen a 38 fős mezőnyben két magyar páros középdöntős volt: Rónyai Zoltán és Busa Dóra a 9., Szalai Dénes és Balla Petra a 11. helyen végzett. Molnár Ákos és Prozlik Melinda Lenke az elődöntőben a 19. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Openen 18 páros indult, Kohon Patrik és Gál Dalma bejutott a döntőbe és bronzérmet szereztek két román duó mögött. Molnár Ákos és Prozlik Melinda Lenke a középdöntőben a 12. helyen végzett. Kovács Péter Benedek és Vida Kamilla az elődöntőben a 13. helyen zárt.

Az Ifjúsági Standard Openen a 23 fős mezőnyben Kohon Patrik és Gál Dalma döntőbe jutott és a 4. helyet szerezték meg. Molnár Ákos és Prozlik Melinda Lenke középdöntős volt, ők a 12. helyen végeztek.

A DSE Junior II. Latin GP versenyen a 14 fős mezőnyben Tóth István Aramisz és Lilly Cantineau bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt. Gabriel Szabo és Fekete renáta a 6. helyen zárt a döntőben. 

A DSE Junior II. Standard GP verseny 11 fős mezőnyében mindkét magyar induló döntőbe jutott: Kosztolányi Elek és Bartók Laura bronzérmes lett egy román és egy olasz kettős mögött, Gabriel Szabo és Fekete Renáta a 6. helyen végzett.

A versenyen László Csaba és Tóth István pontozott.

(Forrás: WDSF)