WDSF Openek: döntő Zágrábban

A hétvégén Horvátországban, Zágrábban léptek parkettre magyar párosok WDSF Openen, amelyen egy döntős helyezés mellett több középdöntős és elődöntős eredmény született. 

A Latin Openen a 36 fős mezőnyben két magyar páros volt az elődöntőben: Szabó Ádám és Csofcsics Csenge a 17., Gál Krisztián és Loch Jázmin a 24. helyet szerezte meg. Raul Szabolcs János és Markó Margit Virág a 25-26. helyen zárt.

A Junior II. Latin Open 19 fős mezőnyében Annus László és Bényi Hanna Kamilla a középdöntőben a 12. helyet szerezte meg. Bódis Botond és Balassa Bíbor a 13., Juhász Gábor Krisztián és Kocsis Johanna a 14. helyen végzett az elődöntőben.

Junior II. Standard Open 14 fős mezőnyében a középdöntőben Juhász Gábor Krisztián és Kocsis Johanna, valamint Annus László és Bényi Hanna Kamilla a 10-12. helyen végzett egy román párossal holtversenyben.

DSE Children Grand Prix Junior I. Latin verseny 16 fős mezőnyében Bódis Botond és Balassa Bíbor a 8. helyen végzett a középdöntőben.

A DSE Children Grand Prix Junior I. Standard verseny 15 fős mezőnyében Bódis Botond és Balassa Bíbor a 13. helyen zárt az elődöntőben.

A DSE Children Grand Prix Gyerek Latin verseny 10 fős mezőnyében Halmóczki Márk és Tran Ngoc Quynh Anh bejutott a döntőbe és ott az 5. helyet szerezték meg.

(Forrás: WDSF)