WDSF Openek: bronzérmek Ausztriából

Ausztriában, Bécsben rendeztek Senior WDSF Opent a hétvégén, amelyen több magyar páros is parkettre lépett és két bronzérem is jutott a párosainknak.

Szombaton a Senior I. Latin Openen a 29 fős mezőnyben Szánthó Péter és Juhász-Szánthó Szilvia bejutott a döntőbe, ahol bronzérmet szereztek két spanyol duó mögött. Tóth Árpád és Kelemen Erika a középdöntőben a 8. helyen végzett.

Vasárnap a Senior I. Latin Openen 22 páros indult, Tóth Árpád és Kelemen Erika bejutott a döntőbe, ahol a 4. helyet szerezték meg.

A Senior I. Standard Openen a 30 fős mezőnyben Szánthó Péter és Juhász-Szánthó Szilvia bejutott a középdöntőbe és ott a 10-11. helyet szerezte meg egy francia párossal holtversenyben. Váczi Márk és Váczi Noémi az elődöntőben a 20-22. helyen végzett.

A pénteki Senior II. Latin Open 16 fős mezőnyében Kiss Mihály és Nagy Noémi bejutott a dönbtőbe és bronzérmet szereztek egy spanyol és egy német kettős mögött. Szombaton a Senior II. Latin Openen 22 páros indult, ezen a napon a Kiss Mihály, Nagy Noémi duó az 5. helyen zárt.

A pénteki Senior III. Standard Open 88 fős mezőnyében Kránicz József és Dobó Erika a középdöntőig menetelt, ahol egy német kettőssel holversenyben a 8-9. helyet szerezték meg. Szombaton 92 páros indult a Senior III. Standard Openen, Kránicz József és Dobó Erika ismét középdöntős volt és a 9. helyen végeztek.

A versenyen Sándor Zoltán pontozott.

(Forrás: WDSF)