WDSF Openek: bronzérem Romániában

A hétvégén rendezett WDSF Openek közül Romániában, Nagyszebenben és Horvátországban, Novalján lépett parkettre magyar páros. 

Romániában vasárnap az Ifjúsági Standard Openen a 27 fős mezőnyben Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett két román páros mögött.

Szombaton a Latin World Openen az 55 fős mezőnyben Király Márk és Lissák Laura bejutott a középdöntőbe és a 9. helyet szerezte meg. Balázs Márk és Keresztszegi Ramóna Maja a 17., Szőts Dániel és Egresi Melinda Beatrix a 22. helyen végzett az elődöntőben. Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra a 29. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Open 32 fős mezőnyében Szőts Dániel és Egresi Melinda Beatrix bejutott a középdöntőbe és a 11. helyet szerezte meg, Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra az elődöntőben a 14. helyen végzett.

Horvátországban vasárnap az International Standard Open 24 fős mezőnyében Balogh Csaba és Pető Gabriella az elődöntőben a 16. helyen zárt.

Az Ifjúsági Standard Openen 15 páros indult, Rischák Balázs és Gálfi Petra a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg a középdöntőben.

Junior II. Latin Openen a 15 fős mezőnyben Rischák Balázs és Gálfi Petra a középdöntőben a 9. helyen végzett.

A Senior IV. Standard Openen 3 páros indult, Králik János és Králik Jánosné ezüstérmet szerzett.

Szombaton a Latin World Openen a 48 fős mezőnyben Balogh Csaba és Pető Gabriella egy azeri párral holtversenyben a 25-26. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Open 21 fős mezőnyében Rischák Balázs és Gálfi Petra a 15. helyen végzett.

A Junior II. Standard Openen 11 páros indult, Rischák Balázs és Gálfi Petra bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg. 

A Senior III. Standard Openen a 7 fős mezőnyben Králik János és Králik Jánosné bejutott a döntőbe és 6. lett.

Romániában Sándor Zoltán, Horvátországban Őze László pontozott.

(Forrás: WDSF)