WDSF Openek: bronzérem Hollandiában

A hétvégén több WDSF Openen is versenyeztek magyar párosok, egy bronzérem mellett középdöntős és elődöntős helyezéseket is szereztek.

Hollandiában, Noordhoek városában a Senior III. Standard Openen a 40 fős mezőnyben Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett két német duó mögött.

Ukrajnában, Kijevben az International Standard Openen 40 páros indult, Hegyes Bertalan és Farkas Boglárka a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg. Az International Latin Open 38 fős mezőnyében a Hegyes, Farkas kettős a 14. helyen végzett az elődöntőben.

Bulgáriában, Ruse városában a Latin World Open 50 fős mezőnyében Marco Gervasi és Törőcsik Tímea a 19. helyet szerezte meg az elődöntőben.

Az International Standard Open 29 fős mezőnyében Balga Kristóf és Forgó Éva Patrícia a 15. helyen végzett az elődöntőben.

Romániában, Bukarestben az International Latin Openen 31 páros indult, Miha Zerjav és Karcagi Laura bejutott a középdöntőbe, ahol a 8. helyet szerezték meg.

Az International Standard Openen a 26 fős mezőnyben Balga Kristóf és Forgó Éva Patrícia bejutott a középdöntőbe és a 10. helyet szerezte meg.

Olaszországban, Milánó Malpensában az International Standard Open 60 fős mezőnyében Rischák Balázs és Gálfi Petra a 29. helyen zárt. Az U21 Standard Openen a 12 fős mezőnyben Rischák Balázs és Gálfi Petra a 8. helyen végzett az elődöntőben. Az Ifjúsági Latin Openen a 36 fős mezőnyben a Rischák, Gálfi páros az elődöntőről éppen lemaradva a 25-27. helyen zárt. Az Ifjúsági Standard Openen 27 páros indult, Rischák Balázs és Gálfi Petra a 16. helyet szerezte meg az elődöntőben.

A Rising Star Standard Openen a 20 fős mezőnyben Balogh Csaba és Pető Gabriella a 20. lett. A Rising Star Latin Open a 41 fős mezőnyben a Balogh, Pető kettős a 31. helyen zárt.

(Forrás: WDSF)