WDSF Openek: aranyérem Ausztráliából

A hétvégén Olaszországban, Norvégiában és Ausztráliában versenyeztek magyar párosok WDSF Open versenyen, amelyeken egy-egy arany és ezüstérem született.

Olaszországban, Jesiben az International Standard Open 56 fős mezőnyében Kovács István Zoltán és Kovács Barbara a 14-16. helyet szerezte meg az elődöntőben. Nagy Norbert Zsolt és Mátó-Székely Tamara a 40., Fábián Dávid László és Dodé Ingrid a 41. lett.

A Rising Star Standard Open 38 fős mezőnyében Kovács István Zoltán és Kovács Barbara bejutott a középdöntőbe, ahol a 8. helyet szerezték meg. Nagy Norbert Zsolt és Mátó-Székely Tamara a 34., Fábián Dávid László és Dodé Ingrid a 35. helyen végzett.

Az Ifjúsági Standard Openen a 19 fős mezőnyben Fábián Dávid László és Dodé Ingrid a 16., Hideg Márk Alex és Tóth-Verestói Hanna a 17. helyen zárt.

A Junior Standard Openen 6 páros indult, Hideg Márk Alex és Tóth-Verestói Hanna ezüstérmes lett.

Norvégiában, Oslóban a Latin World Open 56 fős mezőnyében Miha Zerjav és Karcagi Laura a középdöntőről éppen lemaradva a 13. helyet szerezte meg az elődöntőben.

Ausztráliában, Melbourne-ben a Latin Openen a 31 fős mezőnyben Andrei Petcu és Barna Nicole Vanessa bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt.

Olaszországban Zsilák Zsuzsanna, Ausztráliában Tóth István pontozott.

(Forrás: WDSF)