WDSF Open versenyek itthon

2016 első felében négy WDSF-versenyt is rendeznek Magyarországon. Februárban a Hungarian Dance Open, áprilisban a Buda Open, júniusban pedig a Savaria Táncfesztivál és a Szőke Tisza Open várja a párosokat.

A Hungarian Dance Open WDSF Open versenyt második alkalommal rendezi meg a Magyar TáncSport Szakszövetség a szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban. 2016. február 13-án az Ifjúsági Latin és Standard Open, a Senior I. és Senior III. Standard Open, a Senior II. Latin Open, valamint a Profi Latin Open párosai, míg 2016. február 14-én az International Latin és Standard Open, a Junior II. Latin és Standard Open, a Senior I. Latin Open, a Senior II. Standard Open és a Profi Standard Open kettősei mérik össze tánctudásukat.

A Buda Open WDSF Open versenyt először rendezi meg a Dancestation TSE a budaörsi Sportcsarnokban. 2016. április 23-án az International Standard Open, az Ifjúsági Standard Open, a Junior II. Latin Open, a Senior I. Latin Open, a Senior II. Latin Open, a Senior III. Standard Open és a Junior I. Latin verseny párosai, míg 2016. április 24-én az International Latin Open, az Ifjúsági Latin Open, a Junior II. Standard Open, a Senior I. Standard Open, a Senior II. Standard Open és a Junior I. Standard verseny kettősei versenyeznek.

Az 51. Savaria Táncfesztivált 2016. június 11-én rendezik meg a Szombathelyen. Idén ismét kiemelt versenynek, az Ifjúsági Tíztánc Európa-bajnokságnak ad otthont a vasi megyeszékhely.

A Szőke Tisza Open WDSF Open versenyt 16. alkalommal rendezi meg a Papiron Szeged VTE Szegeden a Városi Sportcsarnokban. 2016. június 18-án az International Latin Open, az Ifjúsági Latin és Standard Open, a  Senior II. Standard Open és a Rising Star Standard verseny párosai, míg 2016. június 19-én az International Standard Open, a Junior I. Latin és Standard Open, a Junior II. Latin és Standard Open, valamint a Senior III. Standard Open kettősei mérik össze tánctudásukat.