TopCast kurzus februárban

Ha szeretnél sikeres lenni a táncos válogatásokon itthon vagy külföldön, vagy csak egyszerűen szeretnél jókat táncolni, akkor ott a helyed a TopCast februárban induló kurzusán! A TopCast célja, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból. A 9 alkalmas intenzív kurzus segíthet abban, hogy elérd álmaid szerepét, szerződését! Akár azonnal kaphatsz szerződés ajánlatot is cruise hajóra vagy szárazföldi munkákra. Akik az órákon - amelyek 90 percesek alkalmanként - segítenek neked, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz: Turi Lali, Laki Jani és Faragó Csaba.

Ami biztosan vár rád a kurzuson: a jó hangulat, változatos koreográfiák különböző stílusokban, az előadásmód és a szakmai magabiztosság fejlesztése.

A kurzus időpontja: 2015. február 16-19. és 2015. február 23-26. 15:30-17:00

A kurzus helyszíne: Casa de la Musica - Budapest, VIII. kerület, Vas u. 16.

A kéthetes kurzus díja: 9.000 Ft; alkalmi órajegy: 1.500 Ft

Jelentkezés: e-mailben a casting@actualart.hu címen, vagy a Facebookon a TopCast táncos továbbképzés oldalon.

topcast kurzus órarend

Faragó Csaba koreográfus: nagy jártassága van a musical világában - többek között Fosse stílusban is -, legutóbb a Broadway válogatta tánckarban a Chicago musicalt vitték színpadra a Royal Caribbean Production hajóin, ahol szóló táncos volt. 11 éves nemzetközi színpadi tapasztalata alatt a Macskák európai turné produkciójában szóló táncos, a Vámpírok báljában "dance captain" és társulatvezető pozíciót töltött be. Koreográfusa volt a Magyarországon forgatott hollywoodi produkció a "The boy in the striped pyjamas" című filmnek.

Laki Jani: Hivatásos táncművész, Nívó díjas koreográfus, moderntánc oktató, vezető tánctanár. Tanít többek között a Magyar Színház- és Filmművészeti Egyetemen, a Magyar Táncművészeti Főiskolán, a Magyar Testnevelési Egyetemen, valamint a Táncpedagógusok Országos Szövetségénél. 1996 óta színházaknál is dolgozik , mint táncos, énekes, koreográfus. Az USA nyolc államában oktatott időszakosan tornát, akrobatikát, latin és jazztáncot. A Budapest Táncszínház táncosaként, koreográfusaként részt vett a hazai kortárs táncéletben, a Jazzpress Dance Company művészeti vezetője volt. A LÁB-jegyzet című tánckönyv szerzője, a Táncoló filmkockák c. érdekfeszítő előadássorozat megalkotója. 

Túri Lali: táncos, koreográfus. A Megatáncban ismertté vált táncos a TV2 Voice, Sztárban Sztár és Rising Star műsorának koreográfusa. Korábban táncolt az egri színházban is. Tagja volt a Freelusion táncegyüttesenek, amely a Britain' Got Talent tehetségkutató műsorban nagy sikert aratott interaktív 3D-s előadásával.

(Forrás: Actual Art)

Címkék: