Temesvár Open: döntőzött a Nagymihály, Szalai páros

A Temesvár Open második napján rendezték meg a Latin International Opent, amelyen több magyar kettős is elindult. A legjobb 24-ben öt magyar volt, innen a 12-be két magyar páros jutott be: Nagymihály Balázs és Szalai Ágnes, valamint Süttő Roland és Tombácz Anikó. A Nagymihály, Szalai kettős a középdöntőt is sikerrel vette és ott voltak a döntőben, ahol végül a hatodik helyet szerezték meg.

Szalai Ági a versennyel kapcsolatban azt írta, hogy nagyon jól táncoltak mind az öt körben, az ötödik helyük mindössze egy ponton múlott. A világbajnokságra való felkészülés szempontjából pedig nagyon szuper volt ez a verseny.

temesvár open

A középdöntőben táncoló Süttő, Tombácz duó a 10-12. helyen végzett, az elődöntősők közül Turcsány Gergely és Bendó Csilla a 17-19., Suti András és Deminger Corinna a 21., Filotás Márk és Barkóczi Zsófia a 23. lett. Fáskerti Zsolt és Ocsovszki Eszter a 27., Sebesi Hunor és Tuba Anna a 30., az első közös nemzetközi versenyén induló Kiss Noel és Magera Nikoletta a 33., Zsolt Kristóf és Répás Szilvia a 37-38., Kézsmárki János és Griecs Vivien a 39., Sándor Zoltán és Wéber Mónika a 41. helyen végzett az 52 párost számláló mezőnyben.

Latin International Open (52 induló):
1. Alexandru Ion, Ana maria Dinu Nedelea (Románia)
2. Luca Sergiu Sever, Maria Arces (Románia)
3. Edgar Marcos, Alina Nowak (Spanyolország)
4. Paul Adrian Moldovan, Cristina Tatar (Románia)
5. Radek Mucha, Vitalija Tyrnova (Csehország)
6. Nagymihály Balázs, Szalai Ágnes (Magyarország)

Az eredményekről az információt és a képet köszönjük Szalai Áginak!