TáncSport Magyar Bajnokság 2021

2021. szeptember 25-én és 26-án rendezi meg a Magyar TáncSport Szakszövetség Szombathelyen a TáncSport Magyar bajnokságot. A magyar bajnoki küzdelmek mellett a Senior I. korosztály Tíztánc világbajnokságának is otthont ad a vasi megyeszékhely ezen a hétvégén, valamint Senior III. korosztályban Standard WDSF Open is lesz.

Az első versenynapon a Gyerek és a Junior I., a Senior II. korcsoportban valamint a Profiknál a latin és a standard magyar bajnoki cím is gazdára talál az Agora Savaria Kulturális Központban, míg az Ifjúsági és Felnőtt korosztályban latin táncokban avatnak magyar bajnokot. Ezen a napon rendezik meg a WDSF Senior III. Standard Opent is.

A második versenynapon a Junior II. a Senior III., a Senior IV. korcsoport latin és standard magyar bajnokainak kilétére derül fény, míg az Ifjúsági és Felnőtt korosztályban standard táncokban dől el a magyar bajnoki cím sorsa. A Profiknál pedig a tíztánc, valamint a latin és standard kűr magyar bajnoki cím lesz a tét. Ezen a napon a világ legjobb Senior I. korosztályú tíztáncosai is parkettre lépnek Szombathelyen a világbajnoki címért.

A lelátóra szóló jegyek 6.000, míg az asztal mellé szóló jegyek 10.000 Forintba kerülnek mindkét napon. A belépőjegyeket elővételben a Ticketportálon keresztül lehet megváltani.

táncsport magyar bajnokság

További információk a TáncSport Magyar bajnokság honlapján.