Tánckoktél és nyílt nap a pécsi Fordan Táncklubban

A pécsiek és a környéken élők a hétvégén bepillantást nyerhetnek a Fordan Táncklub életébe, a bátrabbak kipróbálhatják a különböző táncstílusokat az órákon.

Tánckoktél az Árkádban - a Pécsi Fordan Táncklub Tanévnyitója
A Pécsi Fordan Táncklub szeptemberi tanévnyitóinak komoly hagyományai vannak, a 25. éve működő klub az utóbbi 14 esztendőben már nyitottá tette a közönség számára ezt a rendezvényt. A cél az, hogy egy 2,5 órás színvonalas műsor keretein belül - 28-30 produkcióban kb. 100-120 táncos fog szerepelni - közelebb vigyék az emberekhez a tánc - és mozgásműfajokat. Az érdeklődők akrobatikus rock ’n’ roll páros és női formáció, fashion dance, show tánc, break dance, fit-ball bemutatót láthatnak.

Időpont: 2013. szeptember 14., szombat 17 óra

Helyszín: ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont színpada

fordan táncklub

Bemutatkozik a Fordan Tánccentrum
Szeptember 15-én, vasárnap 14-17 óra között rendezik a "Bemutatkozik a Fordan Tánccentrum" elnevezésű nyílt napot. Minden teremben más és más tánc- és mozgásformát lehet kipróbálni, idén 5 műfajban összesen 9 csoportba várja a klub az új tanítványokat. A klub vezetői, Papp Viktor és Majorlaki Ágnes a legkisebbeknek a manó tornát és rocky előkészítőt ajánlják. A fiataloknak több korcsoportban az akrobatikus rock ’n’ roll-t, a fashion dance-t. A fit-ball-al elsősorban a hölgyeket célozzák meg a szervezők. Több mint 10 év kihagyás után idén szeptembertől várják a nosztalgiázni vágyó hölgyeket és urakat a jubileumi Party Rock ’n’ Roll tanfolyamra. Jubileumi, mert Papp Viktor, a klub vezetője és alapítója pontosan 30 évvel ezelőtt ebben a stílusban kezdett el táncolni, és csak pár év múlva váltott akrobatikus rock ’n’ roll-ra.

A nyílt napon az érdeklődőket ajándékkal lepik meg, valamint mindenki, aki ténylegesen részt vesz valamelyik órán, sorsjegyet kap. Az értékes ajándékokat 17 órakor sorsolják ki a résztvevők között.

A nyílt nap időpontja: 2013. szeptember 15., vasárnap 14-17 óra között

A helyszín: Fordan Tánccentrum - Pécs, Batthyány u. 9/a

fordan táncklub

(Forrás: Papp Viktor - Fordan Táncklub)