Tánciskolák éjszakája pénteken!

2013. szeptember 13-án pénteken már negyedik alkalommal rendezik meg a Tánciskolák éjszakáját. Idén is változatos programokra, meglepetésekre, és természetesen sok-sok táncra számíthatnak a résztvevők.

A ma már hagyománynak számító rendezvényen számtalan budapesti tánciskola várja a kíváncsi látogatókat, akik a táncstílusok széles választékából kaphatnak ízelítőt. Lesz klasszikus keringő, tangó, salsa, cha-cha-cha, hip-hop, hastánc, boogie-woogie, dance aerobik, Fit-Dance, showtánc, de az érdeklődők az indiai tánc titkaiba is bepillantást nyerhetnek. Az ingyenes táncoktatáson túl, színes táncbemutatókkal is kedveskednek majd, sőt aki szereti a kihívásokat, az akár egy amatőr táncversenyen is kipróbálhatja tehetségét.

"A Tánciskolák Éjszakája idén is remek lehetőséget nyújt a táncok szerelmeseinek, azoknak, akik évről évre visszatérő vendégként szántják fel a parkettet. A táncos lábú törzsvendégeken túl azokra is gondolunk, akik kezdőként szeretnének belekóstolni a tánc varázslatos világába. Ezen az éjjelen bárki elsajátíthatja a kedvenc táncstílusának alaplépéseit, és betekintést nyerhet a tőle távol álló műfajokba is. Megcsodálhatja, hogyan csinálják ezt a profik, tánctanfolyam-kedvezményekben részesülhet, mindeközben ismerkedhet, új barátokra lelhet. Mindezt egyetlen éjszaka leforgása alatt. Magyarországon ez az éjszaka a táncról szól, gyere el, és add át magad a ritmusnak!" - nyilatkozta Pattantyús Ádám, a rendezvény főszervezője.

További információk, a résztvevő tánciskolák listája a www.tanciskolak-ejszakaja.hu weboldalon.

(Forrás: Tánciskolák éjszakája)