Szombat esti láz: már nyilvános a párok névsora

Az RTL sajtótájékoztatón hozta nyilvánosságra a március elején a negyedik évaddal jelentkező Szombat Esti Láz showműsor részleteit.

Korábban már több találgatás megjelent a médiában a sztárok névsorát illetően, de ma lehullt a lepel és végre kiderült kiket is láthatnak hétről-hétre az RTL 2-n a táncos produkcióban. A táncosok között több régi ismerőst is viszontláthatnak a nézők a képernyőn.

A párosok:

Bálint Antónia - Angyal András
Dundika (Szentiványi Hajnalka) - Mészáros Máté
Tóth Gabi - Markó Róbert
Varga Izabella - Cseh-Szakál Tibor
Vastag Csaba - Mármarosi Tünde
Győrfi Pál - Práger Kitty
Istenes Bence - Südi Iringó
Medvegy Szilveszter - Molnár Andrea

A táncosok között két újonc lesz: Mészáros Máté és Máramarosi Tünde. A többiek már szerepeltek a műsor korábbi szériáiban, Molnár Andrea a harmadik évadban Katus Attilával az oldalán meg is nyerte a versenyt.

szombat esti láz

A zsűrit teljesen lecserélték a műsorkészítők, ezúttal a második széria győztese, a többszörös amatőr és profi bajnok Keleti Andrea nem táncolni, hanem pontozni fog. Társa lesz ebben Esztergályos Cecília színésznő, aki pályáját táncosként a Pécsi Balettnél kezdte, Szirtes Tamás rendező, aki a Madách Színház ügyvezető igazgatója és a Csillag születik zsűrijében is ott ült, valamint Tihanyi Ákos, aki a Madách Színház, a Csillag születik, és az X-Factor állandó koreográfusa. 

A műsorvezető páros is új: Csonka András társa Lilu lesz, aki a várandós Ördög Nóra helyét veszi át.

(Forrás: RTL2; Fotó: RTL2)