Szeptemberben újra Kistelek Open

2016. szeptember 24-én és 25-én már a 13. Kistelek Open várja a táncosokat a csongrádi kisvárosban, amely idén - a Hungarian Dance Open, a Buda Open és a Szőke Tisza után - a negyedik WDSF Open verseny lesz Magyarországon. Az első napon a nemzetközi versenyszámok mellett klubközi és ranglista versenyt is rendeznek, a juniorok latin, a seniorok tíztánc, míg a felnőtt-ifjúsági korosztály standard ranglistán mérheti össze a tudását. 

kistelek open

WDSF Opent kilenc kategóriában rendez a Pro-Art Táncstúdió: a felnőtteknek International Latin és International Standard Opent és Profi Latin Opent, az ifjúsági korcsoportnak Latin és Standard Opent, míg a senioroknak Senior I. korosztályban Standard és Latin, Senior II. és III. korosztályban Standard Opent. Emellett a Junior I. és a Junior II., valamint a Gyerek I-II. korcsoportban Latin és Standard nemzetközi verseny is lesz.

A belépőjegy egy napra 2.500 Ft, két napra 4.500 Ft lesz a felnőtteknek, míg a gyerekjegy (6 éves kor fölött) 2.000 és 3.500 Ft lesz egy, illetve két napra.

További információk a Kistelek Open honlapján.