Pro-Am Dinner Dance augusztusban

2020. augusztus 7-én második alkalommal várja Budapesten, a Hölgyválasz Táncstúdióban Pro-Am Dinner Dance a tánc kedvelőit, amely a táncról szól vacsorával és bemutatókkal fűszerezve.

A Pro-Am, mint műfaj megteremtése az amerikai tánctanár Arthur Murray nevéhez fűződik, és több, mint 100 éves múltra tekint vissza. A Pro-Am Dinner Dance est folyamán a latin, karibi és standard táncok gyakorló körei váltakoznak, ahol az amatőr tanítványok profi tánc tanáraikkal edzenek. Emellett a közönség soraiban ülők is kipróbálhatják magukat, és egy csoportos tánctanítás során belekóstolhatnak a versenytánc világába. A 2,5 órás gyakorlás közepén egy kellemes vacsora, és meglepetés show-k színesítik a programot. A cél egy magas színvonalú, inspiratív táncest megteremtése, ahol táncosok és tanítványok minden hónapban találkozhatnak és megmutathatják magukat.

Nagymihály Balázs, az est szervezője - Andrej Skufca és Törökgyörgy Melinda támogatásával - sok szeretettel várja azokat a tánckedvelő hölgyeket és urakat, akik szívesen tanulnának egy ilyen különleges, motiváló környezetben profi táncosoktól. 

Az esemény időpontja: 2020. augusztus 7. 19 óra

Az esemény helyszíne: Hölgyválasz Táncstúdió - Budapest, (VI. ker.), Paulay Ede u. 41.  

Az esttel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel keressék a szervezőket telefonon a +36 30/687-7190 telefonszámon, valamint e-mailben az ndance1984@icloud.com e-mail címen. 

pro-am dinner dance

Címkék: