Közös óra Melindával a Táncosok klubjában

Budapesten, a Táncosok klubjában tartott közös órát latin világbajnokunk, Törökgyörgy Melinda. Az óra témája a szamba volt, a másfél óra alatt ennek a táncnak az apró fortélyait próbálták elsajátítani a táncosok, akik a nyári időpont és a meleg ellenére szép számmal voltak. A résztvevők soraiban ott volt többek között Andrea Silvestri és Váradi Martina is, akik szombaton még a German Openen szerepeltek nagyszerűen. 

Kicsik és nagyok árgus szemekkel figyelték Melinda minden mozdulatát és igyekeztek mindent a lehető legjobban megcsinálni. Nagyon szorgalmasan dolgozott mindenki az órán, amikor a néhány lépésből álló sort az uraknak és a hölgyeknek külön-külön kellett letáncolni, a másik nemtől jött rögtön jött a biztató és elismerő taps. Kiváló táncosunk az óra végén elégedett volt a résztvevők teljesítményével. És a táncosok is elégedettek voltak Melindával, elismerésül hatalmas tapsot kapott az óra végén. 

A tervek szerint havonta lesz majd közös óra Törökgyörgy Melindával a jövőben, aki tehát most lemaradt erről az alkalomról, annak a későbbiekben lesz lehetősége tanulni a világbajnokunktól.

 

Egy személyes megjegyzés az órához: élmény volt csak nézni is Melindát, inspiráló a mozgása, a személyisége. És jó volt nézni a több mint harminc táncost is, akik fegyelmezetten dolgozták végig az órát a meleg ellenére. Ajánlom minden versenytáncosnak, kortól és tánctudástól függetlenül, hogy áldozza rá a következő órák egyikére - vagy mindegyikére - az idejét és a pénzét, mert véleményem szerint nem csak tudást, hanem inspirációt, lendületet is bőven fog kapni.