Kistelek Open 2019 - kiírás

2019. szeptember 28-án és 29-én rendezi meg a Pro-Art Táncstúdió Kisteleken a XVI. Kistelek Open nemzetközi táncversenyt, amelyre idén is a gyerek korcsoporttól a senior korosztályig várják a párosokat.

A szombati versenynapon a Basic versenyekkel indul a program, majd a DSE Children GP versenyszámokban és öt WDSF Open kategóriában (International Latin, Ifjúsági Latin, U21 Standard, Senior III. Standard, Senior IV. Standard) is győztest hirdetnek. Vasárnap a klubközi versenyekkel kezdődik a progam, majd hét WDSF Open (International Standard, Ifjúsági Standard, U21 Latin, Senior I. Latin, Senior I. Standard, Senior II. Latin, Senior II. Standard) versenyszámmal zárul a tizenhatodik alkalommal megrendezett Kistelek Open.

Ami már biztos, hogy 15 országból érkezik 16 pontozóbíró a csongrádi kisvárosba, a zenét Fejes László szolgáltatja majd és megújult díszlettel várják a szervezők a párosokat és természetesen a nézőket. A nevezések is érkeznek folyamatosan, a verseny előtt tíz nappal már 155  regisztráció érkezett tizennyolc országból Azerbajdzsántól Hollandián át az Egyesült Államokig.

A verseny időpontja: 2019. szeptember 28-29. 9 óra

A verseny helyszíne: Kistelek Városi Sportcsarnok - Kistelek, Kossuth utca 5.

Nevezési határidő:
- MTáSZ versenyek: 2019. szeptember 23.
- WDSF versenyek: 2019. szeptember 27.

Nevezési cím: MTáSZ nevezőprogram

Nevezési díj:
- MTáSZ versenyek: 3.000 Ft/pár/első versenyszám, minden további kategória 1.500 Ft/pár
- DSE GP versenyek: 20 Euró
- Basic versenyek: 20 Euró
- WDSF Openek: 35 Euró

Helyszíni nevezés: legkésőbb az adott kategória előtt egy órával

Parkettpróba: 8 órától

Tánctér: 15x20 méter, parketta

Zene: gépi (CD)

Díjazás: oklevél, érem, kupa

Belépőjegy: 3.000 Ft, diák/nyugdíjas 2.500 Ft

A klubközi versenyeken van átjárhatóság az osztályok és korosztályok között is. A Basic versenyeken 4 táncot kell táncolni (Paso doble és Slowfox nincs).

További információ: telefonon a + 36 20/399-1163 számon, e-mailben az oliverzsom@gmail.com címen és a Kistelek Open honlapján.

(Forrás: MTáSZ, kistelekopen.com)