Kistelek Open 2019: két aranyérem a második napon

A XVI. Kistelek Open második versenynapján hét WDSF Open kategóriában hirdettek győztest, a magyar táncosoknak két-két arany és ezüstérem jutott ezen a napon, de emellett születtek jó helyezések is.

Az International Standard Open 30 fős mezőnyében Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka Beáta a 7., Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra a 8. helyet szerezte meg a középdöntőben. Az elődöntőben Panka Dániel és Panka Dorottya a 22., Szajduk Szabolcs és Illés Dominika a 24. helyen végzett. Drahos Gergő és Geiger Zsanett a 28. lett.

Az U21 Latin Open 23 fős mezőnyében Novák István és Sebesi Daniella szerezte meg a győzelmet Szűcs Dávid és Bogdana Turkevich előtt, Szabó Ábel Zsombor és Mátyus Maja a 4. helyet szerezte meg a döntőben. A középdöntőben Bánáti Marcell és Józsa Janka a 8., Bánáti Barnabás és Varga Liza a 12. helyen végzett. Az elődöntőben Szegfű Kornél Norbert és Susánszki Éva, valamint Flekács László és Rákosi Zsófia a 14-15., Kovács-Kalic Károly Péter és Balogh Zsófia a 16., Patkós Máté és Juhász Dóra a 17-18., Vajda András és Tatár Bianka a 20-21., Paizs Ármin Gábor és Jeges Jázmin Mirjam a 22-23. helyen zárt az elődöntőben.

Az Ifjúsági Standard Openen 20 páros indult, Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezték meg. A középdöntőben Kovács-Kalic Károly Péter és Balogh Zsófia a 8., Patkós Máté és Juhász Dóra a 11. helyen végzett. Az elődöntőben Kozák László Richárd és Németh Laura a 14., Szegfű Kornél Norbert és Susánszki Éva a 19-20. lett.

A Senior I. Latin Open 15 fős mezőnyében Szánthó Péter és Juhász-Szánthó Szilvia ezüstérmes lett, Wu-Hen-Chang Antal és Surján Cecília a 6. helyet szerezte meg. Csomor Csaba és Zum Edit a 15. lett.

A Senior I. Standard Openen a 13 fős mezőnyben Váczi Márk és Váczi Noémi az 5. helyet szerezte meg a döntőben. A középdöntőben Halász Barna és Weidinger Ágnes a 10. helyen végzett.

A Senior II. Latin Open 4 fős ezőnyében Kiss Mihály és Farkas Mónika szerezte meg a győzelmet.

A versenyen Lajtai Beatrix pontozott.

(Forrás: WDSF)