Két döntős pár Kolozsváron

A hétvégén több WDSF versenyt is rendeztek, Kolozsváron és az olasz Salsomaggioréban magyar táncosok is parkettre léptek. 

A kolozsvári WDSF International Latin Open 39 fős mezőnyében két magyar duó indult Zilahi Szabolcs és Mikes Anna, valamint Süttő Roland és Tombácz Anikó. Mindkét páros egészen a döntőig menetelt, a Zilahi, Mikes kettős az 5., a Süttő, Tombácz duó a 6. helyet szerezte meg. Zilahi Szabolcs és Mikes Anna is több mint egy éve vált szét előző táncpartnerével, azóta egyikük sem versenyzett, így igazán örömteli, hogy rögtön egy döntős eredménnyel kezdődött a közös pályafutásuk.

A WDSF International Standard Open mezőnyében Vékony Viktor és Loga Hajnalka Csilla képviselte a magyar színeket, ők a 37 párost számláló mezőnyben az elődöntőig jutottak és a 18. helyet szerezték meg.

Olaszországban, Salsomaggioréban a WDSF International Standard Openen Nicola Leprai és Balázs Anita lépett parkettre magyar színekben, ők az 52 fős mezőnyben az elődöntőig táncoltak, végül a 21. helyen zárták a versenyt.

(Forrás: WDSF)