Jön a 6. Tánciskolák éjszakája!

Alig több mint egy hónap múlva, 2015. szeptember 11-én hatodik alkalommal nyílnak ki a tánciskolák kapui a Tánciskolák éjszakáján, hogy a tánc varázslatos világába kalauzolják a résztvevőket. Az idei esemény központi helyszíne a budapesti Gozsdu Udvar.

Az elmúlt évek sikerei után - minden évben rengeteg érdeklődőt vonz ez az éjjel - idén szeptember 11-én a már megszokott színvonalú programok, táncstílusok kavalkádja, pazar meglepetések várják  a táncoslábú érdeklődőket. Ezen az estén kezdők és haladók egyaránt belekóstolhatnak a táncok mesés világába, garantáltan senki sem fog unatkozni a perzselő, titokzatos éjjelen. A hagyományos táncok szerelmese vagy a modernebb ritmusok hódolója is megtalálja majd a számára legcsábítóbb műfajt. Választékban most sem lesz hiány, hiszen a klasszikus keringőkön, a tangón, salsán, cha-cha-chán keresztül a hip-hop, a hastánc, a zumba, sőt akár a rúdtánc titkaiból is elleshet néhányat, aki részt vesz az "egyéjszakás kalandon". Természetesen a táncoktatáson túl bemutatók, kedvezmények és sok-sok meglepetés várja majd a táncimádókat ezen a lázas éjszakán. 

A szenzációs est bevezetőjeként idén egy különleges helyszínen, a belváros legnépszerűbb szórakoztató központjában, a Gozsdu Udvarban melegíthetnek az iskolák és a táncok szerelmesei. A késő délutáni órákban ugyanis az éjszakára való ráhangolódásképp látványos bemutatókkal, kedvcsináló oktatással várják a résztvevők az arra járó érdeklődőket.

Már csak néhány hét és ismét kinyílnak az ország legjobb tánciskoláinak kapui, hogy egy éjszakán keresztül együtt ünnepelhessék ezt a varázslatos művészetet a táncoslábú vendégekkel. Már biztos, hogy az idei frenetikus éjjelen is szeretettel vár mindenkit: a Tília Tánc-és Mozgásstúdió, az Oktogon Tánciskola, a Hölgyválasz Táncstúdió, a Salsa Diabolica Tánciskola, a Goldance Tánciskola, a Casablanca Táncklub, a Chili Salsa Tánciskola, az Infinite Musical, a Barrio del Tango (a résztvevő tánciskolák listája folyamatosan bővül)

További információ a Tánciskolák éjszakája honlapján.

(Forrás: Just Creative)