III. Szolnoki Nemzetközi Versenytánc Gála

2016. november 20-án rendezik meg a III. Szolnoki Nemzetközi Versenytánc Gálát az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban, amelyen ismét remek táncosokat láthat a közönség.

2014-ben a Szoldance TSE vezetői, Püspöki Dávid és Püspöki-Markó Ágnes megvalósították az egyik álmukat és létrehoztak egy olyan táncos gálát, amelyen a versenytáncosok megmutathatják a tudásukat a parketten, de versenyen kivül. Vasárnap este már a harmadik gálát rendezik, amelyen fellép többek között a Zilahi Szabolcs, Czina Boglárka páros, akik más párral már táncoltak latin magyar bajnoki döntőben, együtt pedig első bajnokságukra készülnek és közben a nemzetközi versenyeken is egyre jobb eredményeket érnek el, a világranglistán pedig néhány hónap után közelítik a legjobb 100-at. Ott lesz Szolnokon Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka is, akik Erdélyben élnek és készülnek, de magyar színekben versenyeznek, a magyar bajnokság 4. helyezettjeként pedig az elmúlt hétvégén a Standard világbajnokságon Magyarországot képviselve a 38. helyen végeztek, a világranglistán pedig a 94. helyen állnak. A nemzetköziség jegyében láthatja a közönség az osztrák színekben versenyző Sebesi Hunor, Jaroslava Huber kettőst, a szlovák Lukas Spisak, Eva Tibenska duót, valamint a román Catalin Victor Cauca és Nicole Denise Racovitan párost is.

A gála sztárvendége a Latin Carneval csapata lesz, akik néhány évvel ezelőtt a Csillag születik tehetségkutatóban az élő döntőig jutttak a táncukkal. Azóta a Latin Carneval már nem csak négy párosból áll, a név immár sok-sok táncost takar, akik óceánjáró luxushajókon, kaszinókban, hotelekben varázsolják el táncukkal estéről-estére, napról-napra a közönséget és gyűjtik be a legnagyobb elismerést, a vastapsot. Vasárnap a szolnoki közönséget szeretnék elkápráztatni egy fergeteges show-műsorral.

És ne feledkezzünk meg egy nagyon fontos "kellékről" sem: a zenét a Coco Bongo együttes szolgáltatja majd a táncosoknak.

Az esemény időpontja: 2016. november 20. 18 óra

Az esemény helyszíne: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ - Szolnok, Hild János tér 1.

Belépőjegyek korlátozott számban még kaphatók a kulturális központban!

Címkék: