German Open: ezüstérmes lett a Balogh, Szabó duó

Stuttgartban a German Open második versenynapján hat magyar páros volt érdekelt. A két senior standard kettősünk igen jól szerepelt: egy ezüstérem mellett egy nyolcadik hellyel zártak. 

A Senior I. Standard Openen a 115 fős mezőnyben két csillagos kiemelt párként - a világranglistán második helyen álló - Balogh Csongor és Szabó Anita bejutott a döntőbe, ahol egy olasz kettős mögött ezüstérmet szerzett a magyar bajnok. A szintén két csillagos kiemelt, világranglista hatodik Kemény Tamás és Princz Nóra a középdöntőig jutott, ők a 8. helyen végeztek.

Az Ifjúsági Standard Openen 143 páros indult, a két magyar páros a második fordulóig, a legjobb 96-ig jutott. Az első éves ifi Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra hatos holtversenyben az 55-60. helyet szerezte meg, Sulyán Bálint és Bálint Nikoletta a 91-92. helyen zárt egy olasz kettőssel holtversenyben.

A Junior II. Latin verseny 134 fős mezőnyében is két magyar páros volt, mindkettő a második körben, a legjobb 96 között fejezte be a versenyt: Németh Bálint és Szabó Klaudia a 88-90. helyen végzett holtversenyben egy orosz és egy német kettőssel, Biri Gábor György és Nagy Fruzsina a 94-95. helyen zárt holtversenyben egy moldáv duóval.

(Forrás: WDSF, GOC)