Érmek a WDSF Open versenyekről

A szombati WDSF-versenyeken egy első valamint egy harmadik helyet is szerzett két fiatal kettősünk. Vasárnap a felnőttek két középdöntős hellyel gyarapították a hétvégi eredménysort - pénteken is volt egy középdöntős párunk - és volt egy ifi döntős helyezés is.

Ukrajna, Lvov:
Az Ifjúsági Latin Open 10 fős mezőnyében a Horváth Kende Soma, Karcagi Laura párost látták legjobbnak a pontozók. A vasárnapi Ifjúsági Standard Openen 13 induló volt, a páros itt is bejutott a döntőbe, az 5. helyet szerezték meg.

Csehország, Hradec Kralove:
A WDSF International Standard Openen Szabó Gábor Ádám és Bense Krisztina egy hellyel lemaradva az elődöntőről a 26. lett a 31 induló közül.

A Junior I. Standard Openen Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bronzérmet szerzett a 11 fős mezőnyben. A Junior II. Standard Open 13 párost számláló mezőnyében pedig éppen csak lemaradtak a döntőről, a 7-8. helyen végeztek.

A Latin International Openen 25 páros indult, köztük Süttő Roland és Tombácz Anikó, akik bejutottak a középdöntőbe és a 11. helyet szerezték meg.

Franciaország, Párizs:
A szombati Latin World Openen 49 páros lépett parkettre, Zilahi Szabolcs és Mikes Anna számára a 2. körben ért véget a verseny, a 30. helyen végeztek.

Vasárnap a Standard World Opennek 53 indulója volt, Szepesi József és Farkas Bettina bejutott a középdöntőbe és a 10. helyen zárták a versenyt. A Saphir Cup-on pontozóként jelenlévő Sándor Zoltán - akitől az eredményt megkaptuk - úgy látta, hogy az utóbbi versenyekhez képest sokat fejlődött a páros.

Törökország, Izmir:
A pénteki Latin International Open 27 fős mezőnyében egy magyar páros volt, Köcse György és Pandur Petra bejutott a középdöntőbe és a 10. helyet szerezték meg.

Lengyelország, Varsó:
A Standard World Open versenyen 66 páros indult, Petar Marjanovic és Kuti Kamilla a 2. körben fejezte be a versenyt, a 43-44. helyen végeztek. A kettős az Ifjúsági Standard Openen a 42 induló közül a 28-29. helyen végzett.

(Forrás: WDSF)