Eredmények a hétvégi WDSF-versenyekről

Sok WDSF-verseny jutott erre a hétvégére, több városban is volt magyar érdekeltség. Szombaton a legjobb helyezés a bukaresti World Openen született.

Németországban rendezték meg a Senior I. Standard világbajnokságot, amelyen Magyarországot két páros is képviselte. Drezdában a 49 fős mezőnyben Cseh István és Ádám Laura a 43. helyen, Szabó Zsolt és Ónodi-Szabó Valéria a 45-47. helyen zárta a világbajnokságot.

Karikó-Tóth Tamás és Száraz Evelin Ukrajnában, Dnipropetrovskban képviselte a magyar színeket az Egyetemi Standard Európa-bajnokságon. A felsőoktatásban tanulók kontinensviadalán a 24 induló között a 19-24. helyen végeztek.

Szepesi József és Farkas Bettina a román fővárosban lépett parkettre a Standard World Open versenyen. A standard magyar bajnoki ezüstérmes páros egy hete döntőbe jutott Belgrádban, most Bukarestben a 38 fős mezőnyben a középdöntő jelentette számukra a végállomást, a 10-11. helyet szerezték meg.

Turcsány Gergely és Bendó Csilla a Litvániában, Kaunasban megrendezett Latin Openen az elődöntőig jutott, a 17-18. helyen végeztek. 

(Forrás: WDSF)