Egy hét múlva rendezik a Szőke Tisza táncversenyt

2017. június 10-11-én rendezi meg a Papiron Szeged Versenytánc Klub Szegeden a 17. Szőke Tisza nemzetközi táncversenyt. A 13 WDSF Open kategória mellett 16 versenyszámban klubközi versenyek is lesznek a szegedi városi sportcsarnokban.

Az idei versenyre eddig 19 országból 116 nevezés érkezett - tavaly végül a 13 versenyszámban mintegy 230 nevezés volt a helyszínen -, a nemzetközi versenyekre online regisztrálni június 7-éig lehet. A klubközi versenyekre június 5-e, hétfő éjfél a nevezési határidő.

Szombat délelőtt a klubközi versennyel kezdődik a hétvége, szombat délután és este a WDSF Ifjúsági Standard Open, a WDSF Senior III. Standard Open, a WDSF Rising Star Standard Open, a WDSF Ifjúsági Latin Open és a WDSF International Latin Open párosai lépnek a parkettre.
Vasárnap formációs versenyekkel kezdődik a nap, majd kora délutántól a WDSF Junior I. Standard és Latin Open, a WDSF Junior II. Standard és Latin Open, a WDSF Senior II. Standard Open, a WDSF Senior IV. Standard Open és a WDSF International Standard Open párosait láthatja a közönség.

A belépőjegy elővételben 2.200 Ft, a helyszínen 2.600 Ft, míg az asztaljegy 6.000 Ft.

2016-ban összesen 11 érmet - 4 arany, 3 ezüst, 4 bronz - szereztek a magyar táncosok Szegeden. Remélhetőleg az idén is hasonló jó eredményeknek tapsolhat majd a közönség.

További információk a versenyről a Szőke Tisza táncverseny hivatalos honlapján.