DWTS: Szabó Gábor és Marsi Anikó búcsúzott a negyedik adásban

A Dancing With The Stars negyedik élő adásában visszatért a parkettre Marsi Anikó és Szabó Gábor, Osvárt Andrea továbbra sem lehetett ott a műsorban, míg Czina Boglárkát ezen a héten is Váradi Martina helyettesítette Istenes László oldalán. Az adás témája a Halloween volt, a zombik mellett megjelent a Maszk, Joker, a jégkirálynő, de Piroska és a farkas is. Sambát és Tangót két párostól is láthattak a nézők.

Baranya Dávid és Détár Enikő egy Paso dobléval nyitott az estét, amelyet Istenes László és Váradi Martina Bécsi keringője, majd Tóth Dávid és Lissák Laura Sambája követett. Szabó Gábor és Marsi Anikó egy Tangóval tért vissza a versenybe, utána Noszály Sándor és Mikes Anna Cha-cha-chája következett, hogy ezután Horváth Tamás és Sipos Viktória ropjon egy Jive-ot. Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea rumbázott egyet ezen a szombat estén, amit Győrfi Dániel és Stana Alexandra Sambája, majd Andrei Mangra és Gabriela Spanic showtánca követett, hogy végül Köcse György és Pásztor Anna Tangója zárja a táncok sorát.

A zsűri pontszámai alapján az első helyen holtverseny alakult ki a Baranya Dávid, Détár Enikő és a Köcse György, Pásztor Anna páros között, míg a legkevesebb pontot Noszály Sándor és Mikes Anna kapta ezen a szombaton. A veszélyzónába Szabó Gábor és Marsi Anikó, valamint Noszály Sándor és Mikes Anna került. A nézők döntése alapján Szabó Gábor és Marsi Anikó számára ért véget a műsor a negyedik adásban.

A táncok visszanézhetők ide kattintva.