DWTS: Kökény Attila és Mikes Anna búcsúzott a 6. adásban

A Dancing with the Stars harmadik évadának hatodik adásában az előző széria táncosai közül visszatértek néhányan, hogy a még versenyben évő párosokkal táncoljanak.

Az egyéni táncokkal indult az est, Baranya Dávid és Pap Dorci Hip-hopot, Vavra Bence és Lissák Laura Kortárs táncot, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica Bécsi keringőt, Kökény Attila és Mikes Anna Showtáncot, Hegyes Bertalan és Csobot Adél Rumbát táncolt.

A következő "körben" a párosok hármasban táncoltak egy sztárral az előző évadból, így Somhegyi Krisztián és Tóth Katica Kempf Zozóval kiegészülve egy cha-cha-chát, Baranya Dávid és Pap Dorci Kinizsi Ottóval egy Tangót, Kökény Attila és Mikes Anna Kamarás Ivánnal egy Jive-ot, Vavra Bence és Lissák Laura Kozma Dominikkal egy Sambát, míg Hegyes Bertalan és Csobot Adél Árpa Attilával egy Paso doble-t adott elő.

A zsűri pontjai és a nézők szavazatai alapján Kökény Attila és Mikes Anna, valamint Vavra Bence és Lissák Laura került a veszélyzónába. A nézők ezen az estén úgy döntöttek, hogy Vavra Bence és Lissák Laura folytathatja a táncot, Kökény Attila és Mikes Anna elbúcsúzott a versenytől.

A következő szombaton az elődöntőben szerelmes dalokra táncolnak a párosok.