DWTS: Détár Enikő és Baranya Dávid búcsúzott a nyolcadik adásban

A Dancing With The Stars nyolcadik adásában a vírus miatti kényszerpihenő után visszatért a parkettre Gelencsér Tímea és Győrfi Dániel is, így hat páros táncolt azért, hogy bejusson a jövő heti elődöntőbe. Az est a Királyok és Királynők alcímet kapta, amelyet ismét egy lenyűgöző "össztánc" nyitott, majd a legnagyobb énekesek slágereire táncoltak a versenyzők.

A show Tóth Dávid és Lissák Laura jive-jával indult a király, Elvis Presley Jailhouse Rock-jára, ezután Baranya Dávid és Détár Enikő Cha-cha-chát, Győrfi Dániel és Stana Alexandra Rumbát táncolt. Andrei Mangra és Gabriela Spanic Paso Doble-ját Köcse György és Pásztor Anna Quickstepje követte, majd a produkciók sora Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea kortárs táncával zárult.

A zsűri ma sem fukarkodott a pontokkal: Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea megkapta a maximális 40 pontot, de a hatodik helyen végző Tóth, Lissák duónak is 37 pontja volt. A veszélyzónába Baranya Dávid és Détár Enikő, valamint Andrei Mangra és Gabriela Spanic került ezen az estén. A nézői szavazatok alapján Andrei Mangra és Gabriela Spanic lehet ott a jövő héten is a parketten, Baranya Dávid és Détár Enikő számára véget ért a verseny.

A produkciók visszanézhetők ide kattintva.