Döntő Olaszországban és Romániában

A hétvégén ismét több WDSF Open versenyt rendeztek, Olaszországban és Romániában volt magyar induló.

Romániában, Bukarestben szombaton a Latin International Open 59 fős mezőnyében Hidi Balázs és Karcagi Laura bejutott a döntőbe és a 6. helyet szerezték meg. Kaszás Richárd és Foteini Pangea az elődöntőben a 19. lett.

Vasárnap a Standard International Openen az 50 fős mezőnyben Sorin Neagu és Elek Réka bejutott a középdöntőbe és a 12. helyen végzett.

Az Ifjúsági Standard Open 29 indulója között két magyar páros volt. Az ifjúsági magyar bajnok Sorin Neagu és Elek Réka bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy román kettős mögött. A junior magyar bajnok Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra középdöntős volt, ők a 9. helyen végeztek.

A Junior Standard versenyen Urbán István és Urbán Lilla a 6. helyet szerezte meg, míg a Junior Latin versenyen 8. helyen zártak. A Junior Basic Latin és Basic Standard versenyt a páros megnyerte.

Pénteken Olaszországban, Pescarában a Latin International Openen a 38 fős mezőnyben Petar Marjanovic és Kuti Kamilla az elődöntőben a 19, helyen végzett. A páros az U21 Standard versenyen a 9 induló között bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg.

Szombaton a Standard International Openen a 39 fős mezőnyben a Marjanovic, Kuti kettős bejutott a középdöntőbe és a 11. helyen végzett. A páros a Standard Rising Star versenyben a 16 fős mezőnyben bejutott a döntőbe és 4. lett.

Romániában Hetei Zoltán, Olaszországban Lajtai Beatrix pontozott. 

(Forrás: WDSF; Kép: MikePix)