Casting ír táncosoknak

A Coincidance és az Erin társulat meghallgatást hirdet december elejére, amelyen a 2013. évi új produkcióikhoz és turnéikhoz keresnek táncosokat.

A casting időpontja: 2012. december 9. 10-15 óra között (a részletes időbeosztáse elküldik e-mailben a jelentkezőknek)
Pót-időpont szükség esetén egyeztethető a társulatok vezetőivel.

Helyszín: Közép-európai Ír Tánc Akadémia próbaterme, Budapest, Jurányi utca 1-3. II. emelet

Jelentkezés: előzetesen, e-mailben kell jelentkezni az info@coincidance.hu vagy az info@erin.hu címen, rövid táncos önéletrajz beküldésével. Aki mindkét társulatba jelentkezik, annak mindkét címre el kell küldeni a jelentkezését!

A meghallgatásokra rövid, 1-2 perces szólótánccal kell készülni, ezen felül további koreográfia betanulási gyakorlatok várnak a jelentkezőkre.

- A Coincidance társulat 2013 évi nyári turnéjához keres tagokat, a Szentivánéji Álom c. produkcióhoz. A társulatról a weboldalukon található több információ.

- Az Erin társulat 2013 áprilisában bemutatásra kerülő új darabjához és a premiert követő további magyarországi előadásokhoz keres táncosokat. "A kalózkirálynő legendája" című egész estés, kosztümös táncszínházi produkció a 16. században élt Grace O'Malley ír klánvezér és kalózkapitány fordulatokban bővelkedő élettörténetét mutatja be. (A jelentkezéshez ír sztepptánc-tudás szükséges.)

(Forrás: Közép-európai Ír Tánc Akadémia)

Címkék: