Belgiumban is világkupát nyert a Király, Czetl páros

Belgiumban, Diepenbeek városában rendezték meg az idei második akrobatikus rock'n'roll világkupa versenyt, amelyen Király Ádám és Czetl Fanni ismét győzött, Czanik László és Dobay Dóra bronzérmes lett, valamint három döntős helyezést is szereztek a magyar párosok.

A Junior páros világkupán a 43 fős mezőnyben öt magyar páros indult, közülük ketten bejutottak a döntőbe. Király Ádám és Czetl Fanni két hete a krakkói világkupát megnyerte és ezen a hétvégén sem adták lejjebb, a belga városban is a dobogó tetejére állhatott fel a világbajnok páros. A másik döntős párosunk, Czanik László és Dobay Dóra - akik két hete ötödikek lettek - is felállhatott a dobogóra, ők bronzérmet szereztek. Az elődöntőben Baumgartner Dániel és Magyar Rebeka a 9., a negyeddöntőben Meskó Alex István és Leéb Fruzsina a 24. helyen végzett. Ender Tamás és Finkenzeller Kitti a reményfutamban búcsúzott, a a 27. helyen zárták a versenyt.

A Serdülő páros világkupán 30 páros indult, közülük három volt magyar és a döntőbe ketten jutottak be. Polyánki Benedek és Szőke Kitti a 4., Barabás Dániel és Béres Dorina Dominika az 5. helyez szerezte meg. Az elődöntőben Meskó Patrik Attila és Poncz Zsófia Ilona a döntőről egy hellyel lemaradva a 7. lett.

A Felnőtt B osztályos páros világkupa 31 fős mezőnyében egy magyar páros volt, Ábrahám Dániel Zoltán és Harangozó Boglárka bejutott a döntőbe és a 6. helyet szerezte meg.

(Forrás: WRRC)