Akrobatikus Rock'n'Roll magyar bajnokság Pécsen

2012. november 3-án rendezi meg a Fordan Táncklub Pécsen az akrobatikus rock&roll magyar bajnokságot. A rangos eseményre 24 hazai klub 520 táncosa küldte el nevezését, így 130 páros és 390 női versenyző fog táncolni a kategóriánkénti bajnoki címekért a baranyai megyeszékhelyen a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

A verseny 11 órakor kezdődik az elődöntőkkel, majd a reményfutamokkal és a középdöntőkkel folytatódik. Az esti program 18 órakor kezdődik az ünnepélyes megnyitóval és a pécsi Fordan Táncklub különleges produkciójával, ezután pedig a hét kategória legjobb táncosaié lesz a parkett, hogy eldöntsék ki a legjobb idehaza.

A dobogósok érmeket, a döntősök ajándékokat és serlegeket kapnak majd, de egy különleges serleget is átadnak a nem hivatalos pontverseny legjobb klubjának is. A női formációs serlegek is különlegesek lesznek, Swarowski kristállyal lesznek kirakva, a női csapatverseny döntősei pedig ajándékot kapnak a szervezőktől.

A rendezők gondoltak a nézőkre is: szimpátiaszavazásra buzdítanak mindenkit! Voksolni a legszimpatikusabb versenyzőre/csapatra a belépőjeggyel lehet. A szavazók között értékes ajándékokat sorsolnak ki több mint százezer forint értékben.

(Forrás: Fordann Táncklub - Papp Viktor)