Akrobatikus rock'n'roll: három magyar érem Szlovéniából

2014. március 29-én Szlovéniában, Ljubljanában junior és serdülő páros akrobatikus rock'n'roll Világkupa versenyt rendeztek, amelyről a magyar versenyzők három éremmel, egy ezüsttel és két bronzzal térhettek haza.

Az akrobatikus rock'n'roll junior páros Világkupán két magyar duó a döntőig jutott és a dobogóra is felállhattak: Ilcsik Márk és Novák Dorottya ezüstérmet, Király Ádám és Czetl Fanni bronzérmet szerzett egy orosz kettős mögött. Gláser Márton és Lisz Barbara a 9., Keszi Benjamin és Tóth Sára a 13., Tóth Renátó és Visnyei Lili a 14., Szoljár Bence és Lajti Renáta a 29. helyen zárt a 45 induló közül.

Az akrobatikus rock'n'roll serdülő páros Világkupán Czanik László és Bujtor Sára - világranglistavezetőhöz méltóan - bejutott a döntőbe és a harmadik helyen végeztek egy orosz és egy francia páros mögött. Meskó Patrik Attila és Poncz Zsófia Ilona a 8., Tibold Márton és Tibold Eszter a 18., Halász Vencel és Pászti Eszter a 24. lett az 51 fős mezőnyben.

A Boogie-Woogie World Masters versenyen 48 páros vett részt, Pető Gábor és Gölöncsér Adrienn a 32., Schmidt Gábor és Schmidt-Vachtler Erzsébet a 37. helyen végzett.

(Forrás: WRRC)