Actual art: táncos casting szeptemberben

2015. szeptember 24-én az Actual art Agency szervezésében ismét táncos casting lesz Budapesten: délelőtt a képzett táncosokat, míg délután a versenytáncos párokat várják. Ha szeretnéd egy óceánjáró luxushajóval bejárni a világ legszebb helyeit, és estéről-estére részese lenni egy hatalmas profi show-nak, akkor ott a helyed a válogatáson!

Hetedik alkalommal tart Budapesten táncos castingot a világ egyik legnagyobb hajótársasága, a Royal Caribbean Productions az Actual art Agency szervezésében. A válogatást egy amerikai koreográfus fogja tartani a showtáncosoknak. A versenytáncosoknak három 1 perces koreográfiával (Quickstep, Jive, Rumba, vagy Samba) kell készülni hozzá illő jelmezben és sminkben.

A castingon kiválasztott táncosok a világ egyik legnagyobb - több mint 20 hajóval rendelkező - hajózási cégétől kaphatnak szerződést, amely általában 6 hónapra szól. A felkészülés a cég által kijelölt és biztosított helyen történik, többnyire Miamiban 4-6 hétig, amelyre az utazást a cég biztosítja. A hajón a szerződés alatt a szállást és teljes ellátást biztosítják. A szerződés részleteiről, a hajó útvonaláról és a fizetésről több információt közvetlenül a cég fog adni.

A helyszíni regisztráció a képzett táncosoknak 9:30-tól, a versenytáncos pároknak 13:30-tól kezdődik.

A castingról további információk e-mailben a casting@actualart.hu címen, az Actual art honlapján, a Facebookon az Actual art Agency oldalán, illetve a Hajós válogatás táncosok és versenytáncos párok részére esemény alatt.

actual art

(Forrás: Actual art Agency)