10 nap múlva Szőke Tisza táncverseny!

2013. június 22-én 13. alkalommal rendezik meg a Szőke Tisza nemzetközi táncversenyt. A WDSF Openek mellett klubközi, C és D osztályos versenyek is lesznek Szegeden. 

Ebben az évben ez az első WDSF Open verseny itthon - ha a Savarián megrendezett egyetlen kategóriát, az ifi Latin Opent nem számítjuk -, az itt elért eredmények a hazai ranglistába is beszámítanak, így a WDSF pontok mellett a hazai ranglistapontokat is lehet gyűjteni a nyári szünet előtti utolsó versenyen. A hazai szövetség tájékoztatása szerint április óta a WDSF-versenyeken kizárólag WDSF-kártyával lehet résztvenni, de a verseny időpontjáig nem szükséges, hogy a versenyzők kézhez kapják kártyájukat, azon ideiglenes WDSF-kártyával is lehet indulni. Az ideiglenes kártya azonnal letölthető és nyomtatható, amint a WDSF-kártya igénylés a szükséges mellékletekkel beérkezik az MTáSZ irodájába, és az igénylés a szövetség részéről jóváhagyásra kerül.

szőke tisza

Az elmúlt években a magyar párosok szép számmal vettek részt a Tisza-parti versenyen, és igen jó eredményeket értek el, több aranyérmet is itthon tartottak az évek során. Remélhetőleg ebben az évben is parkettre lép a magyar élmezőny és ismét jó szerepléssel örvendeztetik meg a közönséget a junioroktól a seniorokig egyaránt.

A versenyre június 20-áig lehet nevezni, a WDSF Openekre a www.papiron-szeged.hu oldalon keresztül, míg a magyar párosok a klubközi versenyre az MTáSZ nevezőprogramjával nevezhetnek.

Részletes versenykiírás ide kattintva olvasható.