Szilver-sikerek Csongrádon

lászló csaba, páli viktória

Csongrádon rendezték meg az idei év első ranglistaversenyét, valamint itt zajlott a 21 éven aluliak Latin Magyar Bajnoksága is.

A Felnőtt-Ifjúsági Standard ranglistán a két héttel ezelőtti felnőtt standard bajnoki döntőhöz képest mindössze egy változás történt, a fiatal Jéri Tamás, Szepesi Lilla kettős bejutott a döntőbe és ott az 5. helyet szerezte meg. A ranglistaversenyt a László Csaba, Páli Viktória páros nyerte a Szepesi József, Farkas Bettina és a Zsom Olivér, Vozár Boglárka duó előtt. A győztes pár a döntőben valamennyi pontozótól első helyezést kapott mindegyik táncra, ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a második és a harmadik helyezett között alig láttak különbséget a pontozók.

A Junior Tíztánc ranglistát a az ebben a számban bajnoki ezüstérmes Rónyai Zoltán, Farkas Boglárka kettős nyerte meg a szám bajnoka, Wicha József, Purda Réka duó előtt. A bronzérem a Pellei Mihály, Hercsik Zsuzsanna párosnak jutott.

A 21 éven aluliak Latin Magyar Bajnokságát az ifjúsági latin bajnok - felnőtt és ifi tíztánc bajnok - Hegyes Bertalan, Kis Violetta kettős nyerte meg a Hidi Balázs, Szőke Zsuzsanna és a Forgách György, Babos Eszter páros előtt. Az első és a második helyezett között nagyon szoros volt a verseny, mindössze egy hajszálon múlt, hogy nem fordított sorrend született.


Felnőtt-Ifjúsági Standard ranglista (30 induló):

1. László Csaba, Páli Viktória

2. Szepesi József, Farkas Bettina

3. Zsom Olivér, Vozár Boglárka

4. Budai Attila, Barna Lilla

5. Jéri Tamás, Szepesi Lilla

6. Balogh Csongor,  Szabó Anita

 

Junior Tíztánc ranglista (8 induló):

1. Rónyai Zoltán, Farkas Boglárka 

2. Wicha József, Purda Réka 

3. Pellei Mihály, Hercsik Zsuzsanna 

4. Katona András, Kovács Klára Nikoletta

5. Kulják Krisztián, Bálint Nikoletta

 

21 éven aluliak Latin Magyar Bajnoksága (9 induló):

1. Hegyes Bertalan János, Kis Violetta

2. Hidi Balázs, Szőke Zsuzsanna

3. Forgách György, Babos Eszter

4. Morán Rafael, Rafael Leila

5. Paszternák Christopher, Magnucz Dóra

6. Király Márk, Kaldenecker Enikő

 

(Forrás: xek.hu)