XIV. Kistelek Open: már csak 5 nap!

2017. szeptember 23-án és 24-én rendezi meg a Pro-Art Táncstúdió Kisteleken a XIV. Kistelek Opent, amely a Senior I. Standard világbajnokságnak is otthont ad az idén. A kiemelt verseny mellett WDSF Openek, magyar ranglista és Basic versenyek várják a párosokat.

A ranglistaversenyekre a hazai gyakorlatnak megfelelően hétfőn éjfélig - 2017. szeptember 18. - lehet nevezni. A WDSF Openek és Basic versenyek nevezéis határideje: 2017. szeptember 22. (A Basic versenyekről néhány fontos információ itt található)

A Senior I. Standard világbajnokságra eddig 100 nevezést adtak le, hét magyar páros van a nevezők között: Almási László Tibor és Kubinyi Emese, Balogh Csongor és Szabó Anita, Baranyai Szilárd és Illés Enikő Katalin, Halász Barna és Weidinger Ágnes, Horti Árpád és Fekete Krisztina, Kemény Tamás és Princz Nóra, Váczi Márk és Váczi Noémi.

Balogh Csongor és Szabó Anita 2016-ban a dobogó harmadik fokára állhatott fel a világbajnokságon, míg Kemény Tamás és Princz Nóra a középdöntőben a 8. helyet szerezte meg. Ebben az évben hazai környezetben nyilván mindkét páros szeretné túlszárnyalni a tavalyi eredményét, remélhetőleg a közönség lelkes buzdítása mellett ez sikerülni is fog.

Egyébként szépen gyarapodik mindegyik nevezési lista, a verseny előtt öt nappal az első versenynap kilenc versenyszámára 206, a második versenynap huszonkét kategóriájára már 186 regisztráció érkezett.

A szervezők már gőzerővel dolgoznak, készül a terem és a parketta, hogy hétvégén a megszokott elegáns környezet várja a táncosokat. A szombati napra a legjobb helyek - a parkett melletti asztalokhoz szóló jegyek - már elkeltek elővételben, a VIPbelépők is fogynak, így aki jó helyről szeretné nézni a versenyt vásárolja meg a jegyét minél hamarabb.

További információk a Kistelek Open honlapján.