XIII. Kner kupa - kiírás

2022. október 29-én és 30-án rendezi meg a Kner TSE Mezőtúron a XIII. Kner kupa táncversenyt, amely a Magyar Versenytánc Szövetség első táncművészeti versenye. A verseny nyitott bármely tánciskolás, művészeti iskolás vagy versenykönyves versenyző részére.
Az első versenynap estéjén, azaz október 29-én buli várja a táncosokat, az Oktatási Centrum Kollégiumában lehet szállást foglalni annak, aki szeretne a verseny után kikapcsolódni és nem szeretne éjjel utazni.

A verseny időpontja: 2022. október 29-30.
2022. október 29. Egytánc versenyek Szóló, Szinkron és Páros kategóriákban
2022. október 30. Mix versenyek Szóló, Szinkron és Páros kategóriákban, Formációs és kűr versenyek

A verseny helyszíne: Városi Oktatási Centrum Főiskolai Sportcsarnok - Mezőtúr, Petőfi tér 1.

Nevezési határidő: 2022. október 24.

Nevezési cím:
Október 29.-i versenyek nevezési felülete: https://forms.gle/LsbhxtF2MYSMkd6u8
Október 30.-i versenyek nevezési felülete: https://forms.gle/2P3Y4C1okAAXo8qT9

Nevezési díj:
• Minősítő versenyek esetén az első versenyszám 2.000 Ft/páros, szinkron vagy szóló lány. Minden további versenyszámban 1.000 Ft/páros, szinkron, vagy szóló lány
• Basic és Open versenyek esetén az első versenyszám 4.000 Ft/páros, szinkron vagy szóló lány. Minden további versenyszámban 1.000 Ft/páros, szinkron vagy szóló lány
• Formációs versenyek esetén 2.000 Ft/fő/formáció (minősítő és open kategóriában is)
• Kűr versenyek esetén 5.000 Ft/fő/kűr (minősítő és open kategóriában is)
A Magyar Versenytánc Szövetség tagszervezetei által leadott nevezések után a versenyzők edzői 10%-ot visszakapnak a nevezési díjból.

Belépőjegy: 2.000 Ft, Diák/Nyugdíjas jegy: 1.500 Ft, Asztaljegy: 4.000 Ft

Korosztályi besorolás: (a születésnap dátuma számít, nem a naptári év)
• U11 (11 év alattiak: a páros/szinkron idősebb tagja vagy a szóló versenyző az adott versenynapig még nem tölti be a 11. életévét.
• U15 (15 év alattiak): a páros/szinkron idősebb tagja vagy a szóló versenyző az adott versenynapig még nem tölti be a 15. életévét.
• U21 (21 év alattiak): a páros/szinkron idősebb tagja vagy a szóló versenyző az adott versenynapig még nem tölti be a 21. életévét.
• Adult - Over 19 (19 év felettiek): a páros/szinkron idősebb tagja vagy a szóló versenyző az adott versenynapon már betöltötte legalább a 19. életévét.
• O35 (35 év felettiek): a páros/szinkron idősebb tagja vagy a szóló versenyző az adott versenynapon már betöltötte legalább a 35. életévét és páros verseny esetén a páros másik tagja az adott versenynapon már betöltötte legalább a 30. életévét.
• O45 (45 év felettiek): a páros/szinkron idősebb tagja vagy a szóló versenyző az adott versenynapon már betöltötte legalább a 45. életévét és páros verseny esetén a páros másik tagja az adott versenynapon már betöltötte legalább a 40. életévét.
• O55 (55 év felettiek): a páros/szinkron idősebb tagja vagy a szóló versenyző az adott versenynapon már betöltötte legalább a 55. életévét és páros verseny esetén a páros másik tagja az adott versenynapon már betöltötte legalább a 50. életévét.
• O60 (60 év felettiek): a páros/szinkron idősebb tagja vagy a szóló versenyző az adott versenynapon már betöltötte legalább a 60. életévét és páros verseny esetén a páros másik tagja az adott versenynapon már betöltötte legalább a 55. életévét.
• O65 (65 év felettiek): a páros/szinkron idősebb tagja vagy a szóló versenyző az adott versenynapon már betöltötte legalább a 65. életévét és páros verseny esetén a páros másik tagja az adott versenynapon már betöltötte legalább a 60. életévét.

Formációs és kűr versenyek: a csapat tagjainak maximum 25%-a (pl. 16-ból max. 4 fő) lehet olyan versenyző, mely másik korosztályi besorolásba esik.

A versenyen korosztályos átjárhatóság nem engedélyezett, tudásszintek közötti átjárhatóság engedélyezett az alábbiak szerint:
• Minősítő I (kezdő) kategóriából Minősítő II (középhaladó) kategóriába engedélyezett az átjárás
• Minősítő II (középhaladó) kategóriából Minősítő III. (haladó) kategóriába engedélyezett az átjárás
• Basic kategóriából Open Rising Star kategóriába engedélyezett az átjárás

További információ: telefonon a +36 20/277-4958 számon, e-mailben a knertse@gmail.com címen, illetve a Kner TSE honlapján.

kner kupa

(Forrás: Kner TSE)