WDSF Openek: öt érem a hétvégén

A hétvégén több WDSF Openen is indultak magyar párosok, szombaton Thaiföldön egy ezüst, Szlovákiában és Horvátországban egy-egy bronzérmet, vasárnap pedig egy aranyérmet szereztek, emellett több döntős helyezés is született. A Silvestri, Váradi kettős pedig egy kínai versenyen nem talált legyőzőre.

Kínában, Suzhou-ban Andrea Silvestri és Váradi Martina egy meghívásos versenyen aranyérmet szerzett.

Thaiföldön, Bangkokban a Profi Standard Open 16 fős mezőnyében - a jövő heti debreceni Profi Európa-bajnokságra készülő - László Csaba és Páli Viktória döntőbe jutott és ezüstérmet szerzett a Ferruggia, Köhler kettős mögött.

Szlovákiában, Nagyszombaton a Latin Open 23 fős mezőnyében Király Márk és Lissák Laura bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Ádám Csaba és Ács Nóra a 16. lett az elődöntőben.

Az Ifjúsági Latin Openen 19 páros indult, Szabó Ábel Zsombor és Bokodi Panna bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett.

A Senior I. Standard Openen a 13 fős mezőnyben mindkét magyar induló bejutott a döntőbe, Orosz László és Király Marianna a 6., Váczi Márk és Váczi Noémi a 7. helyen végzett.

A Senior II. Standard Openen a 22 fős mezőnyben Baranyai Szilárd és Illés Enikő a 21-22. lett.

Vasárnap a Senior III. Standard Open 20 fős mezőnyében Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe és aranyérmet szerzett.

Horvátországban, Zágrábban a Tíztánc Openen a 16 páros indult, Urbán Tamás és Répás Szilvia bejutott a döntőbe és a 6. helyen végzett.

Az Ifjúsági Latin Open 24 fős mezőnyében Szabó Ádám és Fábián Anna bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Szabó Ákos és Szabó Klaudia a középdöntőről éppen lemaradva a 13. helyen zárt az elődöntőben.

Az Ifjúsági Standard Open 21 fős mezőnyében Szabó Ádám és Fábián Anna középdöntős volt, a 9. helyen végeztek. Szabó Ákos és Szabó Klaudia a 15. lett az elődöntőben.

A Junior II. Latin Openen 17 páros indult, Kohon Patrik és Kiss Luca bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett. A Kohon, Kiss kettős a Junior II. Standard Open 16 fős mezőnyében is döntőbe jutott, ott a 4. helyen végeztek.

Horvátországban Sándor Judit, Szlovákiában Sándor Zoltán pontozott.

(Forrás: WDSF)