WDSF Openek: négy érem a hétvégén

A hétvégén a Romániában, a Csehországban, az Olaszországban és a Hollandiában rendezett WDSF Open versenyeken is indultak magyar párosok. Szombaton egy ezüst és bronzérem született, míg vasárnap egy arany és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők.

Hollandiában, Almere-ben az International Standard Open 36 fős mezőnyében Nikita Anikeev és Farkas Bettina bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett egy észt és egy lengyel kettős mögött.

Romániában, Bukarestben szombaton az International Latin Openen a 62 fős mezőnyben Hidi Balázs és Karcagi Laura bejutott a középdöntőbe és a 10-11. helyet szerezte meg. Zilahi Szabolcs és Czina Boglárka az elődöntőben a 17. helyen végzett.

Az Ifjúsági Latin Openen 43 páros indult, Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra elődöntős volt, a 22. helyen zárták a versenyt.

A Junior I. Latin versenyben Urbán István és Urbán Lilla ezüstérmet szerzett. A Junior II. Standard versenyben az Urbán, Urbán páros a 9. helyen végzett.

Vasárnap az International Standard Openen a 36 fős mezőnyben Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka bejutott a középdöntőbe és a 8-9. helyet szerezte meg holtversenyben egy osztrák párral. Az első éves ifjúsági korú Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra elődöntős volt, ők a 16. helyen végeztek.

Az Ifjúsági Standard Openen a 28 fős mezőnyben Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bejutott a középdöntőbe és egy román duóval holtversenyben a 9-10. helyet szerezték meg.

A Junior I. Standard versenyt Urbán István és Urbán Lilla nyerte meg.

Csehországban Hradec Kralové városában szombaton az International Latin Openen a 24 fős mezőnyben Novák István és Sebesi Daniella a 21-22. lett holtversenyben a szlován színekben versenyző Matej Pritekelj, Barkóczi Zsófia kettőssel.

Az Ifjúsági Latin Openen 15 páros indult, Novák István és Sebesi Daniella bejutott a középdöntőbe és a 12. helyen végzett.

A Senior IV. Standard Openen a 7 fős mezőnyben Bánfi Antal és Bellágh Mária bronzérmet szerzett. A páros a Senior III. Standard Openen a 20 induló között a 18. lett.

Olaszországban, Pescarában az International Latin Openen a 42 fős mezőnyben Urbán Tamás és Répás Szilvia elődöntős volt, a 20-21. helyen végeztek egy olasz duóval holtversenyben. A Latin Rising Star versenyben az Urbán, Répás kettős a 18 fős mezőnyben a 16. lett. Az International Standard Openen a 45 fős mezőnyben a páros a 28. helyen zárt.

Olaszországban Lajtai Beatrix, Csehországban Zsilák Zsuzsanna pontozott.

(Forrás: WDSF)