WDSF Openek: két döntő a hétvégi versenyeken

A hétvégén öt WDSF Openen - Romániában, Horvátországban, Csehországban, Szlovéniában, Németországban - is versenyeztek magyar párosok, több döntős és középdöntős jó helyezés is született a két nap során.

Romániában, Nagyszebenben a Latin World Open 64 fős mezőnyében két magyar páros is középdöntőbe jutott: Miha Zerjav és Karcagi Laura a 8., Marco Gervasi és Törőcsik Tímea a 12. helyet szerezte meg. Hidi Balázs és Kis Violetta a 14-15. helyen végzett az elődöntőben. Szabó Ádám és Csofcsics Csenge a 40.,  Szabó Ábel Zsombor és Mátyus Maja a 42-43. helyen zárt.

Csehországban, Usti nad Labem városában az International Latin Open 46 fős mezőnyében Zilahi Szabolcs és Gede Andrea bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Paizs Ármin Gábor és Jeges Jázmin Mirjam a 29. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Openen a 28 fős mezőnyben Paizs Ármin Gábor és Jeges Jázmin Mirjam a 14. lett az elődöntőben.

Horvátországban, Zágrábban a Latin World Openen 56 páros indult, Andrei Petcu és Barna Nicole Vanessza a 18. helyen végzett az elődöntőben.

Az Ifjúsági Latin Open 32 fős mezőnyében Andrei Petcu és Barna Nicole Vanessza a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg.

A Senior IV. Standard Openen a 10 fős mezőnyben Králik János és Králik Jánosné a 7. lett az elődöntőben.

Szlovéniában Novo Mestoban a Standard World Open 50 fős mezőnyében Bencze István és Prozlik Anna bejutott a középdöntőbe, ahol a 11. helyet szerezték meg.

Az International Latin Openen a 40 fős mezőnyben Andrei Petcu és Barna Nicole Vanessza középdöntős volt, ahol a 10-12. helyen végeztek.

Az Ifjúsági Latin Open 27 fős mezőnyében Andrei Petcu és Barna Nicole Vanessza bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezték meg.

A Senior IV. Standard Open 14 fős mezőnyében Králik János és Králik Jánosné a 11. helyen végzett a középdöntőben.

Németországban, Drezdában a Senior III. Standard Openen 121 páros indult, Kránicz József és Dobó Erika bejutott a középdöntőb, ahol a 11. helyet szerezték meg.

Németországban Sándor Judit, Csehországban Szűcs Simon, Romániában László Csaba, Horvátországban Tóth István pontozott.

(Forrás: WDSF)