WDSF Openek: két bronzérem a hétvégén

A hétvégén több WDSF Open versenyen is indultak magyar párosok, Romániában és Japánban egy-egy bronzérem lett a magyar táncosoké, de emellett jó helyezések is születtek.

Japánban, Tokióban a Latin World Openen a 34 fős mezőnyben a kilencszeres magyar bajnok Andrea Silvestri és Váradi Martina bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett.

A Profi Standard Super Grand Prix-n a 35 fős mezőnyben László Csaba és Páli Viktória bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg.

Romániában, Bukarestben szombaton a Standard World Open 73 fős mezőnyében Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka bejutott az elődöntőbe és a 16. helyet szerezte meg. Az ifjúsági magyar bajnok Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra a 31-32. helyen végzett.

Az Ifjúsági Standard Openen a 37 fős mezőnyben Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett.

Vasárnap a Latin World Openen a 76 fős mezőnyben Novák István és Sebesi Daniella az 52., Bartek János és Mezősi Daniella a 67-71. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Open 47 fős mezőnyében három magyar páros volt. Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra az elődöntőig jutott, a 16. helyen végeztek. Novák István és Sebesi Daniella a 26., Szabó Robin László és Tóth Enikő a 40-41. lett.

Ukrajnában, Kijevben az Ifjúsági Latin Open 25 fős mezőnyében Nagy Márk és Marschall Zita Olívia a középdöntőig jutott, a 9. helyet szerezték meg. Az Ifjúsági Standard Open 26 indulója között is a középdöntőig jutott a Nagy, Marschall páros, itt is a 9. helyen végeztek.

Romániában Sándor Zoltán pontozott.

(Forrás: WDSF)