WDSF Openek: két aranyérem Pozsonyban

Szlovákiában, Pozsonyban rendeztek WDSF Opent a hétvégén, amelyen magyar párosok is indultak. Két senior kettősünk a dobogó legmagasabb fokára táncolta magát.

Az International Latin Openen a 25 fős mezőnyben Petrenkó Tamás és Juhász Dóra bejutott a középdöntőbe és ott a 12. helyet szerezték meg. Az elődöntőben Raul Szabolcs János és Markó Margit Virág a 15. helyen zárt.

Az International Standard Open 37 fős mezőnyében Rónyai Zoltán és Busa Dóra - akik szombaton a tíztánc világbajnokságon vettek részt - a középdöntőről éppen lemaradva a 14-15. helyen végzett az elődöntőben holtversenyben egy olasz kettőssel.

A Senior I. Latin Open 11 fős mezőnyében Tóth Árpád és Kelemen Erika bejutott a döntőbe, ahol őket látták a legjobbnak a pontozók, aranyérmet szereztek.

A Senior II. Standarad Openen 20 páros indult, Németh Tamás és Nagy-Makra Elzita a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg a középdöntőben.

A Senior III. Standard Openen a 10 fős mezőnyben Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt.

Az U21 Latin Openen 18 páros indult, Sütő Zalán és Gáspár Gréta a középdöntőben a 12. helyen végzett.

Az Ifjúsági Latin Open 34 fős mezőnyében Sütő Zalán és Gáspár Gréta a 17., Kovács Ádám és Faludi Eliza Eszter a 19. helyen zárt az elődöntőben.

Az Ifjúsági Standard Openen a 26 fős mezőnyben Kovács Ádám és Faludi Eliza Eszter bejutott a középdöntőbe, ahol a 8. helyet szerezték meg.

A versenyen László Csaba pontozott.

(Forrás: WDSF)