WDSF Openek: két arany a hétvégén

Ezen a hétvégén is több WDSF Open versenyt rendeztek, a magyar párosok két aranyérmet szereztek, mindkettőt senior korosztályban.

Olaszországban, Firenzében a Senior I. Standard Openen 9 páros indult, Balogh Csongor és Szabó Anita bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt.

Az Ifjúsági Standard Openen a 20 fős mezőnyben Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Sulyán Bálint és Bálint Nikoletta középdöntős volt, ők a 8. helyen végeztek.

Az Ifjúsági Latin Openen a 21 fős mezőnyben mindkét magyar páros középdöntős volt, Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra a 12., Sulyán Bálint és Bálint Nikoletta a 13. helyen zárt.

Szlovákiában, Nagyszombaton a Latin Openen a 25 fős mezőnyben Király Márk és Lissák Laura bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg. Popovics Richárd és Dénes Edina a 17, Tóth Szilárd és Zsila Andrea a 21. helyen végzett az elődöntőben. Bencsik Gergő és Sándor Szilvia a 24-25. lett. A versenyen az osztrák színekben versenyző Sebesi Hunor és Jaroslava Huber bizonyult a legjobbnak.

Az Ifjúsági Latin Open 8 fős mezőnyében Szabó Ábel Zsombor és Schweitzer Lili az 5. helyen végzett.

A Senior I. Standard Openen 17 páros indult, Horti Árpád és Fekete Krisztina a középdöntőben a 8. helyen zárt.

A Senior II. Standard Openen a 27 fős mezőnyben Szabó Zsolt és Ónodi-Szabó Valéria bejutott az elődöntőbe és a 19-20. helyen végzett holtversenyben egy osztrák kettőssel.

A Junior II. Standard versenyben a 6 fős mezőnyben Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna a 4. helyet szerezte meg.

Vasárnap a Standard Openen 21 páros indult, Popovics Richárd és Dénes Edina a 19-20. helyen zárt.

A Senior II. Latin Open 9 fős mezőnyében mindkét magyar kettős bejutott a döntőbe: Kiss Mihály és Farkas Mónika a 2., Szabó Zsolt és Ónodi-Szabó Valéria az 5. helyet szerezte meg.

A Senior III. Standard Openen a 26 fős mezőnyben Kránicz József és Dobó Erika párosa állhatott fel a dobogó tetejére.

A Junior I. Latin versenyben a 8 induló között Lehóczki Zsolt és Oláh Csillag bronzérmet szerzett.

Olaszországban Őze László, Szlovákiába Sándor Zoltán pontozott.

(Forrás: WDSF)