WDSF Openek: győzelem Olaszországban

Már pénteken megkezdődtek a hétvégi WDSF Open versenyek, amelyeken két magyar érem is született: egy ezüst Olaszországban és egy bronz Ausztriában. Szombaton egy aranyéremmel gazdagodott a kollekció.

Olaszországban, Olbiában az International Latin Open 116 fős mezőnyében négy magyar páros indult. Andrea Silvestri és Váradi Martina, valamint Hidi Balázs és Kis Violetta is bejutott a döntőbe. A Silvestri, Váradi páros megnyerte a versenyt, míg a Hidi, Kis kettős a 6. helyen végzett. Csorba Máté és Kaszás Orsolya a középdöntőről éppen lemaradva a 13. heyen zárt. Dunai Bence és Horváth Petra Vanda a 64-65. lett holtversenyben egy olasz kettőssel.

Az International Standard Openen a 78 fős mezőnyben Dunai Bence és Horváth Petra Vanda a 49. helyen zárt.

Az U21 Latin Open 48 fős mezőnyében Csorba Máté és Kaszás Orsolya bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy grúz páros mögött.

Ausztriában, Bécsben a Senior I. Latin Open 28 fős mezőnyében Szánthó Péter és Juhász-Szánthó Szilvia bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett egy belga és egy olasz páros mögött. Az elődöntőben Tímár Attila és Szalontai Kata a középdöntőről éppen lemaradva a 13-14. helyen végzett egy német kettőssel holtversenyben. A Tímár, Szalontai kettős a vasárnapi Senior I. Latin Openen is indult, a 29 fős mezőnyben az elődöntőben a 16. helyen zártak.

A Senior III. Standard Openen a 127 fős mezőnyben Kránicz József és Dobó Erika bejutott a középdöntőbe és a 10. helyet szerezte meg.

Oroszországban, Moszkvában a Latin World Openen 61 páros indult, Miha Zerjav és Karcagi Laura bejutott az elődöntőbe és a 20. helyet szerezte meg.

Olaszországban Szűcs Simon pontozott.

(Forrás: WDSF)