WDSF Openek: ezüstérem Szlovákiában

A hétvégén két WDSF Open versenyen indultak magyar párosok, Romániában elődöntős helyezések, Szlovákiában egy ezüstérem és döntős helyezések is születtek.

Romániában, Bukarestben az International Latin Openen a 42 fős mezőnyben Zilahi Szabolcs és Gede Andrea bejutott az elődöntőbe és ott a 14. helyet szerezték meg.

Az International Standard Open 37 fős mezőnyében Guba Marcell és Kállai Kamilla bejutott az elődöntőbe, ahol a 17. helyen végeztek.

Szlovákiában, Nagyszombaton az Ifjúsági Latin Open 23 fős mezőnyében Lehóczki Zsolt és Bernáth Odett bejutott a döntőbe, ahol az 5. helyet szerezték meg. Holló Patrik és Szeőke Ágota a döntőről éppen lemaradva a 7., Kolozsváry Mátyás és Balogh Adél Emese a 8. helyen végzett. 

A Senior III. Standard Openen a 20 fős mezőnyben Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy szlovák kettős mögött.

A Senior IV. Standard Openen 14 páros indult, Bánfi Antal és Salgó Mariann bejutott a döntőbe, ahol a 6. helyen végeztek, Králik János és Králik Jánosné a 14. lett.

Szlovákiában Sándor Judit, Romániában Kuzma Péter pontozott.

(Forrás: WDSF)